NEVŞEHİR / MERKEZ - İcik Şehit Ali Türk Ortaokulu

Kas

''Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.''

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Atatürk ülkemizin kurucusu, cumhuriyeti bizlere getiren bir devlet adamı, tüm düşmanı yurttan defeden bir komutandır. Kısacık hayatında yıkılan bir devletin son nefesiyle adeta küllerinden doğan; milli birlik ve beraberliğimizle bizi biz yapan bir kahramandır.

Saygı ve Özlemle Anıyoruz..

Ekm

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "Orman ve Hayvanları Koruma Bilgilendirme Semineri" verildi.

Ekm